Sunday, February 18, 2007

ZORG DAT RICHY IN DE FINALE KOMT!!!


SMS Richy naar 5656!!!!

Laten we allemaal zorgen dat Richy in de Finale komt!


Gisteren spetterde Richy tijdens de halve finale. Lees hoe hij het deed!


Het eerste optreden van Richy

Tijdens Liveshow 7 maakte de jury de grond gelijk met Richy, nadat hij zijn versie van ‘New York, New York’ had neergezet. Daarna kreeg hij echter massale steun van het Nederlandse publiek, waardoor hij de gevarenzone wist te ontlopen. Tijdens deze halve finale probeert Richy met ‘Love the one you’re with’ van Luther Vandross weer de harten van het publiek te stelen.


Het commentaar van de jury

Henk is enthousiast: “Ik vond dit zijn beste optreden tot nu toe. Het was ontspannen gezongen, en zonder bange ogen. Het kwam prettig over.” Marianne is wat kritischer: “Dit repertoire ligt hem wel heel erg, maar ik vind ook dat het interessanter kan qua intentie en variatie. Het was inderdaad ontspannen gebracht, maar je moet er wel van houden.” Henkjan heeft het geloof in Richy weer terug: “Zijn bedroom-eyes zijn terug. En er komt weer vuur uit zijn ogen, zijn toewijding is er weer. Hij verdient een plek in de finale.”


Het tweede optreden van Richy

We zijn alweer toegekomen aan het laatste nummer van deze avond. ‘Bridge over troubled water’ van Simon & Garfunkel is een lied dat veel mensen troost brengt in tijden van verdriet. Weet Richy het publiek te ontroeren met zijn versie van deze klassieker?


Het commentaar van de jury

Marianne houdt het kort: “Een prachtig nummer, een geweldig arrangement en heel mooi gezongen.” Henk gaat in op het commentaar van Marianne: “Een prachtig nummer, en goed gezongen door Richy. Alleen vond ik het koor er niet mooi bij passen. Het arrangement was niet zo geslaagd. Maar Richy deed het geweldig.”Henkjan stelt een vraag bij de kritiek van Henk: “Dat betekent dat het koor niet doorgaat naar de finale, maar Richy wel? Dit nummer heeft Richy zelf uitgekozen. En dat blijkt hij toch te kunnen. De emotionele lading die dit nummer heeft voor Richy, zorgde wel voor een bepaald risico. Maar hij is zijn emoties de baas gebleven. Ik ben enorm trots op hem. ”


1 comment:

Anonymous said...

Je bent een toppertje Richy brown!