Wednesday, February 14, 2007

X Factor Xclusive Party

X FACTOR X Clusive Party is een bijzonder evenement waarbij kandidaten van deze spannende talentenjacht aanwezig zijn. Je ziet niet alleen de twee X FACTOR-acts die in de finale staan, maar ook alle anderen die in de Liveshows hebben opgetreden.
Om erbij te kunnen zijn is het belangrijk dat je in het bezit bent van een megabutton van één van de acts

Koop bij het Kruidvat 2 Rexona deodorants en ontvang gratis een X FACTOR megabutton. Deze button is 40cm groot en je kunt hem ophangen. Voor kans op de exclusieve prijzen plaats je de megabutton zichtbaar voor je raam. Maak hier een leuke foto van (laat zien dat jij een echte fan bent). Stuur je foto in samen met je volledige adresgevens (http://www.rtl.nl/shows/xfactor/givemx/winkelactie/).

Looptijd actie : 13-24 februari 2007

Bekendmaken prijzen: Elke werkdag reist de 'get-buttoned' nieuwsdienst door het land, op zoek naar de megabuttons van Rexona. Wacht dus niet te lang en zorg dat je die megabuttons te pakken krijgt!14-18 februari: dagelijks 60 winnaars van 2 kaarten voor de : X FACTOR X clusive party’ of de halve finale. 19-23 februari: dagelijks 5 winnaars voor 2 finale kaarten X FACTOR !

No comments: