Saturday, February 10, 2007

Stem een EXTRA keer op Richy!!!!

Vanavond is het weer zover dan is de 7e liveshow van X Factor. Deze show is SUPER spannend, want deze week gaan we van 4 acts naar 3 acts en bepaald deze week de jury voor het LAATST wie er naar huis gaat. Daarna bepaalt de kijker wie mag blijven en wie weg moet!

Wat nu blijkt is dat Richy geen steun krijgt van zijn coach Henk Jan. In meerdere interviews geeft hij aan dat hij WIL dat Sharon gaat winnen (0.a interviews Jetix, Radio 3 FM en gisteren RTL Boulevard). Wendy van Dijk gaf in een interview ook al aan dat DIT niet kon en dat ze hier Henk Jan op zou aanspreken (radio 3fm interview)

Ik als fan van Richy vind dat dit echt TE belachelijk is dat je als coach zoiets zegt over je eigen 'leerlingen'. Steun Richy dus en stem allemaal op Richy! Want jullie willen natuurlijk ook dat Richy DOOR GAAT!!!!

6 comments:

Anonymous said...

Richy,

Zet hem op,onze stem heb je.WAT EEN STEM EN UITSTRALING.
Absoluut de X-factor.Jij bent echt!!!

TOI TOI TOI

Unknown said...

wat een loser!!!

Anonymous said...

"...Wat nu blijkt is dat Richy geen steun krijgt van zijn coach Henk Jan..."
Vind je dat vreemd; Richy kan kwalitatief nog niet eens in de schaduw staan van de rest en na die "New York-afgang" blijkt die ook nog eens de zaak te manipuleren met z'n "ik-weet-het-beter" houding.
Na morgen weet niemand meer wie hij is!

Anonymous said...

hoe is het mogelijk dat er zoveel "huppelkutjes" op hem stemmen, onbegrijpelijk!!!

Anonymous said...

Mogen die kindertjes, die hem zo "geweldig" vinden, eigenlijk wel zo laat opblijven?

Anonymous said...

Ja, want dat kindje is 24;)