Monday, February 5, 2007

Vrienden Richy bij Live and Cooking


Hij is de hunk van ‘X Factor’ en weet als geen ander de aandacht van duizenden meisjes te trekken. Je zou denken dat Richy de ene na de andere vrouw verslind. Zijn vrienden weten echter beter en hebben voor de verlegen Richy een zoektocht opgezet.



Je zou het op t eerste gezicht niet zeggen, maar ‘X Factor’ hunk Richy Brown is erg verlegen. Ook de ‘X Factor’ jury onder leiding van Henk-Jan Smits is van mening dat Richy uit z’n schulp moet kruipen en dat ie nog te verlegen oogt tijdens zijn optredens. De goodlooking zanger staat sinds zijn deelname aan ‘X Factor’ wekelijks in de schijnwerpers en heeft wat aandacht betreft niet te klagen. Richy’s vriend Yigael Soesan vindt dat het tijd wordt voor een vaste relatie en bedacht samen met een aantal een ludieke actie.



Via de website www.richy.nu roept Yigael alle Nederlandse vrijgezelle vrouwen op om massaal te reageren en zich op te geven voor een date met Richy. Eén van de redenen van het initiatief is dat Richy als enige in zijn vriendengroep vrijgezel is. Al zijn vrienden zijn reeds gelukkig in de liefde en ‘X Factor’ hunk Richy is meestal het vijfde wiel aan de wagen als ze uitgaan. Maar daar komt, als het aan Richy’s vrienden ligt, binnenkort verandering in. Op de oproep van Yigael hebben tot nu toe tientallen vrouwen gereageerd en ontvingen ze meerdere pikante foto’s van Richy aanbidsters. Wil jij kans maken op een date met Richy?

Kijk voor meer info op www.richy.nu

No comments: