Sunday, January 7, 2007

"Richy verdient alle succes"


Het grootste deel van de familie van Richy heeft zijn eerste twee Liveshows moeten missen, omdat zij op vakantie in Suriname zijn. Zij volgen de verrichtingen van de zanger via het internet. Gelukkig voor Richy zijn er toch ook wat dierbaren die hem aanmoedigen tijdens zijn optredens. Tijdens de tweede Liveshow treft de internetredactie op de tribunes twee nichtjes van de Jonge Solist: Zubaida (18 jaar) en Devorah (19).


De meiden zijn niet verbaasd hun neef aan te treffen in de tweede Liveshow van X FACTOR. Zubaida: “Wij wisten al lang dat hij goed kan zingen.” “Ik denk dat hij tweede wordt in dit programma. Hij heeft een hele zwoele, warme stem en hij blijft zichzelf”, sluit Devorah zich aan bij het enthousiasme van haar nichtje.


Het positieve beeld over Richy ten spijt, de nichtjes denken niet dat hun neef X FACTOR gaat winnen. Wie denken zij dat er met het platencontract aan de haal gaat? Zubaida ziet Sharon als de toekomstige winnaar van X FACTOR. Haar nicht Devorah gokt op een andere act: “Ik denk dat X6 gaat winnen. Maar uiteindelijk gunnen wij het Richy natuurlijk, hij verdient echt alle succes.”


No comments: