Monday, January 22, 2007

Fans van Richy


Fans van Richy

De broers Chung-Kit (25 jaar) en Hong-Kit zijn naar Studio 22 gekomen om hun vriend Richy te kunnen aanmoedigen. De twee kennen Richy al zo’n tien jaar en al die tijd is de zanger al met muziek bezig. Chung-Kit: “Hij is al die tijd al bezig met het schrijven van nummers en het doen van optredens. Zelf heb ik hem nog in New York opgezocht toen hij daar in de studio zat.”


Nu pas?


De vrienden van Richy zijn dan ook niet verbaasd hem terug te zien in dit stadium van X FACTOR: “Sterker nog”, zegt Chung-Kit, “Ik heb hem altijd aangemoedigd om eens aan een programma als dit mee te doen. Ik ben daarom ook eerder verbaasd dat hij nu pas meedoet. Hij zou ook best eens kunnen winnen, hoewel X6, Anja en Sharon wel sterke concurrenten zijn.”




Roem


En hoe is het om een ‘beroemde’ vriend te hebben? “Waar we ook komen, overal herkennen meisjes en kinderen hem. Maar hij neemt ook echt de tijd voor ze, dat vind ik wel cool”, vertelt Chung-Kit.


Een stuk verderop op de tribune zitten de drie vriendinnen Milu (14), Danique (14) en Lisanne (15). Zij zijn Richy-fans: “Omdat hij een lekker kontje heeft”, verklapt Milu, “Christian heeft dat niet, en diens haar zit ook niet leuk.”




No comments: